Мебели за детската стая: надеждни и привлекателни

Експертите препоръчват обновяване на мебели в детската стая на всеки 5-7 години, тъй като детето израства. Естествено, не всяко семейство може да си позволи такъв лукс и напълно да замени интериора на стаята, затова мнозина избират мебели, чиято височина и площ могат да бъдат регулирани. "Трансформери", които са много популярни са детските легла, разтегателни по дължина и височина. В зависимост от дизайна, леглото е сгънато на няколко функционални части и може едновременно да служи като легло за бебе, а по-късно за детско легло и шкафче.


Класическите мебели никога не излизат от мода и като се имат предвид възможностите на съвременните производители, те стават още по-привлекателни, удобни и практични. Детските мебели имат редица изисквания, от които трябва да се ръководите, когато избирате столчета, шкафчета, легло или бюро. Когато разгледате моделите, представени в нашия сайт, обърнете внимание на следните точки:


Детските мебели трябва да бъдат изработени от качествени материали, които не могат да навредят на здравето на детето.

Столовете трябва да имат удобни облегалки и седалки, височината на масата да е оптимална за ръста на детето, леглото трябва да бъде достатъчно дълго, така че краката да не опират таблата.

Добре е, ако детето може само да ползва мебелите - да разстила леглото, ако е необходимо или да подреди бюрото. Изберете продукти с прост и ясен механизъм.

Изберете бюра, шкафове и табуретки без остри ъгли, така че по време на игра децата случайно да не попаднат на остър ръб и да се наранят.

Просторните шкафове с чекмеджета и обемни рафтове са чудесна възможност да приучите детето си да подрежда своите вещи от най-ранна възраст. Ако детето може да стигне до рафтовете самостоятелно, то ще се научи да сгъва дрехите си и да подрежда своите играчки.

Изберете леки и светли мебели, за да създадете положителна и комфортна атмосфера, която насърчава креативността и игрите.

Цветът на мебелите зависи от личните предпочитания. Ако детето вече е достатъчно голямо и може да определи желанията си, струва си да изслушате неговото мнение по отношение на цветовата схема и дизайна. В края на краищата то ще живее в тази стая, така че мебелите трябва да предизвикат положителни емоции у него.


Онлайн магазин Мебели Монема: всичко най-добро за детето

Каталогът ни представя класически модели и модерни мебели, които напълно отговарят на стандартите за качество и техническите стандарти. Практични, естетически привлекателни и евтини детски мебели от водещи производители в България са това, от което детето ви се нуждае за правилен сън, отдих и забавление.


В нашия магазин ще намерите модели и комплекти за момичета и момчета от различни възрасти - малки деца и бебета, деца в ученическа възраст и тийнейджъри. Оригинални трансформиращи се детски креватчета, детски легла с форма на състезателна кола, компютърни и ергономични бюра, двуетажни легла и столове, които ще отговорят на вашите очаквания и ще украсят детската стая.


Как да поръчате детски мебели бързо и евтино

Лесно е да създадете комфортни условия в детската стая - просто изберете подходящите мебели в онлайн магазина Монема, заплатете поръчката и изчакайте пристигането на куриера. Предлагаме на нашите клиенти клиентите богат избор от шкафчета, легла, бюра и гардероби за детска и тийнейджърска стая, включени в различни ценови категории и стилови направления. Сигурни сме, че определено ще намерите това, което търсите и ще бъдете доволни от покупката си.


Обръщаме специално внимание на нашите цени. Нашият онлайн магазин си сътрудничи директно с производителите определяйки цената на детските мебели. Това е принципна позиция, поради която в магазин Монема са представени евтини стоки от различни категории.
КоментарПрепоръчани продукти

Детска стая СИТИ 5002
Детска стая СИТИ 5002-foto2
ТОП

Детска стая СИТИ 5002

607,00 лв.


Леглото на обзавеждане за детска стая СИТИ 5002 е за матрак с размери 90х200. Той може да бъде както..

Бюро СОНО пясъчен дъб / виолетово
Бюро СОНО пясъчен дъб / виолетово-foto2
ТОП

Бюро СОНО пясъчен дъб / виолетово...

109,00 лв.


СОНО е прекрасно бюро, изработено от висококачествено ПДЧ с дебелина 16мм. То е със стандартни разм..

markerВиж на картата